Limitált
hírlevél

Nyomonkövetés

Ellenőrizd, hol tart a rendelésed:

Hogyan működik?

Miért pont mi?

  • Nagyon kedvező és
    gyors kiszállítás
  • Lámpáinkra dupla idejű
    garanciát vállalunk
  • Vásárláshoz regisztrálnod
    sem kell
Tovább olvasom »

8 év, 8 érv mellettünk

Webáruházunk 2012. tavaszán startolt el, azóta szinte egy szempillantás alatt telt el az elmúlt nyolc év. Rengeteg minden történt ez idő alatt, többek között a kezdeti termékpalettánk (képzeld, volt köztük még ruházati kiegészítő is), specializálódott kizárólag a cree ledes termékekre. Az alábbiakban nyolc pontban szedtük össze, hogy miért lehet érdemes tőlünk vásárolni.

1. Több ezer teljesített rendelés

Az elmúlt években több ezer rendeléssel a hátunk mögött már van ugyan kellő tapasztalatunk, és egy kialakult rendszerünk, de ezt igyekszünk a mai napig folyamatosan fejleszteni. Ez érinti a termékek teszteléséről elkezdve, a csomagolási metodikán át, a garanciális ügyintézésig a teljes folyamatot. Ez egy véget nem érő evolúció, amiben viszont egy dolog garantáltan nem változik: a központban mindig a vásárlói elégedettségét állítjuk. Jó mérőszáma ennek a rengeteg visszatérő, elégedett ügyfelünk, köztük a piac neves szereplői is.

2. Kedvezményes kiszállítás

Minden rendelést - legyen szó akár egy darab termék vásárlásáról - kedvezményesen áron szállítunk ki. Ezt úgy tudjuk megvalósítani, hogy a szállítási díj egy részét magunkra vállaljuk, hogy téged minél kevesebb díj terheljen. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy elektronikus fizetés esetén szállításra egységesen csak 690 Ft-ot, utánvétes esetben pedig mindössze 990 Ft-ot számolunk fel, függetlenül a csomag méretétől vagy súlyától, ezzel is könnyítve a vásárlás folyamatát.

3. Kiterjesztett idejű garancia

A magyar jogszabályok szerint a kötelező jótállás 10.000 forint feletti, tartós műszaki cikkekre kötelezően legalább 1 év. Mivel mi hiszünk a termékeink minőségében, így ebben az esetben kiterjesztett idejű, legalább 2 év, bizonyos prémium termékekre akár 3 év garanciát is biztosítunk. A 10.000 forintos értékhatár alatti termékeinkre is minimum 1 év garanciát biztosítunk. Egy esetleges meghibásodás esetén a terméket szervizeljük, ha javítása nem megoldható egy teljesen új termékre cseréljük azt.

4. Gyorsaság

Biztosan találkoztál te is azzal a jelenséggel mikor megrendelsz valamit, és az adott webáruzában feltüntetett kiszállítási idő sajnos köszönő viszonyban sem volt a valósággal. Mi az összes forgalmazott termékünket igyekszünk folyamatosan készleten tartani, így a szállítási idő az esetek döntő többségében mindössze 1-2 munkanap. Ráadásul mivel saját fejlesztésű készletező rendszert üzemeltetünk, így a termék adatlapokon feltüntetett szállítási idők a valóságnak megfelelőek.

5. Öt éve a cree ledek szolgálatában

Áruházunk fő profilja már az indulástól kezdve a cree ledes lámpák forgalmazása volt. A technológia még alaposabb megismerésével rájöttünk, hogy ez az a prémium minőségű termékcsoport ami minden egyes ügyfelünket megillet. Így 2015 májusától kifejezetten csak cree ledes lámpákkal látjuk el vásárlóinkat.
Hogy miért? A cree ledek a lehető legerősebb, stabil fényt biztosítani képes hordozható fényforrások. Hisszük, hogy ezeknek a termékeknek kizárólagos forgalmazásával még minőségibb szolgáltatást tudunk biztosítani.

6. Ügyfélközpontú ügyintézés

Igyekszünk a beérkező levelekre minél hamarabb válaszolni, telefonon minden munkanapon (beleértve a szombatiakat is) elérhetőek vagyunk 9-18 óra között. Természetesen velünk is megesik, hogy egy hívást nem tudunk fogadni, de amint lehetőségünk nyílik rá (maximum egy fél órán belül) azonnal visszahívunk. A rendeléseket mindig rugalmasan kezeljük: az elmúlt években felmerült jó néhány extra igény is (pl. menet közbeni cím módosítás stb.), de ezeket szerencsésen, mindig sikerült időben megoldani.

7. Könnyen kezelhető weboldal

Webáruházunk egyedi (nem sablonokra épülő) fejlesztési munkának az eredménye, ennek köszönhetően tud villámgyors, könnyen kezelhető, és biztonságos maradni. Igyekeztünk olyan funkciókat kialakítani, amik valóban a látogatóink/vásárlónk kényelmét szolgálja, ilyen például a termék összehasonlítás, a nagyon egyszerűen (regisztráció nélkül is) használható kosár funkció, vagy a rendelés nyomon követhetősége.

8. Nyolc év

Összegezve: bár rengeteg nehéz helyzetbe kerültünk az elmúlt nyolc év alatt, sikerült talpon maradnunk. Úgy gondoljuk, hogy ezt az alázatos kemény munkának, és az ügyfélközpontú progresszív gondolkodásmódnak köszönhetjük. Hisszük, hogy másképpen ez nem sikerülhetett volna. Ezt a mentalitást folytatva szeretnénk megkezdeni a következő nyolc évet is, és ahogyan eddig is, várunk nagy szeretettel webáruházunkban!

Hasznos volt számodra ez a cikk?

  • Igen
  • Semleges
  • Nem
« vissza az előző oldalra Kérdéseiddel keresd bátran ügyfélszolgálatunkat!
© 2012-2024 www.creeledtech.hu - Minden jog fenntartva