Mi is az a
cree led?

Nyomonkövetés

Ellenőrizd, hol tart a rendelésed:

Hogyan működik?

Miért pont mi?

  • Nagyon kedvező és
    gyors kiszállítás
  • Lámpáinkra dupla idejű
    garanciát vállalunk
  • Vásárláshoz regisztrálnod
    sem kell
Tovább olvasom »

Adatkezelési és adatvédelmi nyilatkozat

A www.creeledtech.hu adatkezelői a weboldal által nyújtott szolgáltatásaihoz kapcsolódóan a felhasználó természetes személyek valamennyi adatkezelése során a jelen Adatvédelmi és Adatkezelési nyilatkozat alapján jár el. Az Ügyfél a weboldalra történő belépéssel, és a weboldal használatával magára nézve kötelezőnek fogadja el a jelen nyilatkozat rendelkezéseit. A szabályzat célja célja, hogy meghatározza az Adatkezelők által kezelt személyes adatok körét, az adatkezelés módját, valamint biztosítsa az adatvédelem és adatkezelés alkotmányos elveinek, az adatbiztonság követelményeinek érvényesülését annak érdekében, hogy a felhasználó természetes személyek magánszférájának a tiszteletben tartása megvalósuljon az érintettek személyes adatainak gépi feldolgozása, illetőleg kezelése során.

Az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatalapján mindenki számára követhetővé és ellenőrizhetővé kell tenni az adatkezelés egész útját, vagyis mindenkinek joga van tudni, ki, hol, mikor, milyen célra használja fel az ő személyes adatát. Ezt szeretnénk elősegíteni ezzel a tájékoztatónkkal.

1. Az adatkezelők

Az adatkezelő az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki, vagy amely az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az általa megbízott adatfeldolgozóval végrehajtatja.

Név: Bokor Györk e. v.
Székhely: 4032 Debrecen, Tarján utca 32.
Vállalkozói igazolást bejegyezte: Debreceni okmányiroda
Nyilvántartási szám: 27728082
Adószám: 65813803-1-29
Telefonos elérhetőség: +36 (30) 481 4103
Elektronikus elérhetőség:
Név: Bokor Márk e. v.
Székhely: 4032 Debrecen, Tarján utca 32.
Vállalkozói igazolást bejegyezte: Debreceni okmányiroda
Nyilvántartási szám: 44722522
Adószám: 67287017-1-29
Telefonos elérhetőség: +36 (30) 481 4103
Elektronikus elérhetőség:

2. Adatvédelmi tisztviselő

A vállalkozás nem folytat olyan tevékenységet, amely indokolttá tenné adatvédelmi tisztviselő kinevezését.

3. Az adatkezelés céljai, jogalapjai

Jelen tájékoztató célja, hogy a www.creeledtech.hu (későbbiekben: Weboldal), korábbi és leendő vásárlói (későbbiekben Vásárló) és látogatói (későbbiekben Látogató) átlátható és egyértelmű formában áttekinthessék, hogy milyen személyes adatokat kezelünk, és azt mi alapján tesszük. Jelen tájékoztató célja, hogy meghatározza az Adatkezelő által kezelt személyes adatok körét, az adatkezelés módját, valamint biztosítsa az adatvédelem és adatkezelés alkotmányos elveinek, az adatbiztonság követelményeinek érvényesülését annak érdekében, hogy a felhasználó természetes személyek magánszférájának a tiszteletben tartása megvalósuljon az érintettek személyes adatainak gépi feldolgozása, illetőleg kezelése során.

A közérthetőséget szem előtt tartva az ide tartozó jogszabályi előírásokat külön pontban, a tájékoztató végén helyeztük el.

3.1. Kapcsolatfelvételi űrlap

A Weboldalon található „Kapcsolat” menüpont alatt található űrlap célja az online kapcsolatfelvételi lehetőség biztosítása. Az űrlapon személyes adatként, nevet és email címet szükséges megadni. Ezen adatok az adatvédelmi hozzájárulás elfogadásával kerülnek kezelésre.

3.2. Bővebb információ a termékről űrlap

A Weboldalon található termékek adatlapjain található „Kérdésed van?” fül alatt megtalálható egy azonnali üzenetküldésre kialakított űrlap, melynek célja az adott termékről való kérdések, észrevetételek gyors és egyszerű elküldése. Az űrlap elküldéséhez személyes adatként, nevet és e-mail címet kötelező megadni. A telefonszám megadása opcionális, amennyiben az megadásra kerül, úgy a kapcsolatfelvétel élő szóban is történhet, ezáltal rugalmasabbá téve a kommunikációt. Ezen adatok, az adatvédelmi hozzájárulás elfogadásával kerülnek kezelésre.

3.3. Hírlevél

Új termékekről, hírekről (például új cikk került fel a Weboldalra), akciókról, hírlevél kerül kiküldésre azoknak, akik erre külön feliratkoztak. Hírlevél feliratkozásra a főoldalon, a Weboldal láblécében elhelyezett „Hírlevél feliratkozás” linkre kattintva, illetve sikeres megredenlés esetén a rendelés legvégén van lehetőség. Feliratkozni a név az e-mail cím és az adatkezelési tájékoztató elfogadásával lehetséges. Leiratkozni a küldött hírlevelek alján található linkre, egyetlen kattintással lehetséges. A hírlevél küldés gyakorisága legfeljebb havonta egy darab.

3.4. Termék(ek) megrendelése

A Weboldal mint webáruház üzemel, így az oldalon leadott megrendeléshez az Általános Szerződési Feltételek elfogadása kötelező (az ÁSZF tartalmazza jelen adatvédelmi tájékoztatót is). A rendeléshez nem kötelező a regisztráció, sikeres megrendeléshez az alábbi személyes adatokat kötelező megadni: e-mail cím, telefonszám, számlázási cím (név, irányítószám, település, pontos cím). A szállítási cím megadása opcionális, amennyiben nem kerül kitöltésre, úgy a szállítási címhez a Weboldal a számlázási címet rendeli. A megadott e-mail címre fog megérkezni a rendelést visszaigazoló e-mail, illetve ezen keresztül tudjuk felvenni a kapcsolatot a megrendelővel, kizárólag a rendelés vonatkozásában kapcsolatosan felmerülő kérdés/tájékoztatás céljából (pl. a megrendelt áru raktárra érkezéséről). A megvásárolt termékről/termékekről a jogszabályoknak megfelelő elekronikus számlát állítunk ki, a rendeléskor leadott számlázási cím alapján, melyet szintén a vásárláskor megadott e-mail kerül kiküldésre.

3.5. Regisztráció

A Weboldalon lehetőség van regisztrációra, melynek célja a későbbi rendelések leadásának meggyorsítása. A regisztráció két lépésben történik: előszőr az alábbi személyes adatok kerülnek bekérésre „Vezetéknév”, „Keresztnév”, „E-mail cím”, illetve a jelszó (ez természetesen elkódolva kerül eltárolásra így ezt az Adatkezelő sem ismerheti). Ezután az oldalra bejelentkezve a sikeres rendelés leadásahoz (lásd. előző pont) szükséges adatokat van lehetőség megadni.

3.6. Kapcsolatfelvétel telefonon keresztül

A Weboldalra elhelyezett telefonszám felhívása során az Adatkezelő számára láthatóvá válik a látogató telefonszáma. Ezen adat a látogató hozzájárula alapján kerül kezelásre (pl. visszahívás céljából). Amennyiben nem alakul ki üzleti kapcsolat, a telefonszámot és hozzá kapcsolódó név nem kerül tárolásra.

3.7. Cookies (Sütik) kezelése

A cookie betűből és számokból álló információcsomag, amit általában a honlapok a böngésződnek küldenek el azzal a céllal, hogy elmentsenek bizonyos beállításokat, megkönnyítsék a honlap használatát és közreműködjenek abban, hogy néhány releváns, statisztikai jellegű információt gyűjtsünk a látogatókról. A cookie-k (sütik) nem tartalmaznak személyes információkat, és nem alkalmasak az egyéni felhasználó azonosítására. A cookie-k (sütik) gyakran olyan egyéni azonosítót tartalmaznak – egy titkos, véletlenül generált számsort – amelyet az eszközöd tárol. Néhány cookie (süti) a honlap bezárása után megszűnik, néhány pedig hosszabb időre tárolásra kerül azon az eszközön amiről a Weboldalt megnyitották.

A sütikkel kapcsolatos minden tevékenységet lehetőség van meggátololni, illetve a korábbi látogatások során elhelyezett adatfájlokat is lehetőség van törölni, ennek pontos módjáról az egyes böngészők útmutatója nyújt eligazítás, ezek itt találhatóak:

Cookie-k és webhelyadatok kezelése Google Chrome böngészőben,

Információ a sütikről Firefox böngészőhöz,

Cookie-k kezelése Internet Explorerben és Edge-ben.

Egyes böngészők azt is lehetővé teszik, hogy minden alkalommal, amikor bezárod, automatikusan törlik a böngészési adatokat. Erről itt található részletes leírás.

A weboldal egyes részeinek letöltésekor a Weboldal által használt látogatáselemző szoftver (a Google Inc. (“Google”) által működtetett Google Analytics) automatikusan kisméretű, bizonyos esetben a személyes adataidat tartalmazó adatfájlokat helyez el a számítógépeden. Ennek megtörténtéről a jelenleg érvényes jogszabályok szerint értesítéstjük az oldalra Látogatót. Az adatfájlok a Weboldal egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, a korábbi látogatások alkalmával kapott korábbi adatfájlok révén származó információ az üzemeltetőhöz kerül. Ezen adatfájlok pontos nevéről (_ga, _gat, _gid), funkciójáról ezen az oldalon van lehetőség tájékozódni. A Google Analytics a böngésző révén kapott IP-számot névtelenítve (anonimizáltan) tárolja, nem tudja összekapcsolni a felhasználóval. Az adatokat 26 hónapig őrzi, amely időperiódus kezdete újraindul, ha új esemény történik a felhasználóval kapcsolatban (pl. új munkamenetet kezd).

A Google Analytics működése letiltható, ezzel a bővítménnyel (minden böngészőre elérhető) így megakadályozható, hogy a weboldalon hozzáadja a látogatást az analitikához.

Az oldalon használt sütik listája

Név Cél Lejárat Típus
cookie_accept Cookie beállítások elmentése ehhez a weboldalhoz. 1 év HTTP Cookie
_ga Egyedi azonosítót regisztrál, amelyet statisztikai adatok generálására használunk abból a célból, hogy megtudjuk a látogató hogyan használja a weboldalt. 2 év HTTP Cookie
_gid Az weboldal látogatóinak a megkülönböztetésére szolgál. 24 óra HTTP Cookie
_gat A Google Analytics használja a lekérési sebesség optimalizálására. 1 perc HTTP Cookie

4. Hozzájárulás visszavonása

Az Ügyfél bármikor jogosult tájékoztatást kérni az Adatkezelő által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor módosíthatja azokat. Ügyfél jogosult továbbá adatai törlésének kérésére az e pontban megadott elérhetőségek útján. Hozzájáruláson alapul adatkezelésem (lásd fentieket) a következő tevékenységeknél:

  • hírlevél küldése
  • honlap kapcsolatfelvételi űrlapján keresztül történő kapcsolatfelvétel
  • regisztráció
  • termék(ek) megrendelése
  • látogatottsági statisztika készítése
  • telefonon történő kapcsolatfelvétel

A hozzájárulás bármikor visszavonható, ugyanolyan egyszerű módon, ahogy annak a megadása történt.

Hírlevél esetén minden levél alján elhelyezett leiratkozási linkre kattintva, azonnali hatállyal visszavonható a feliratkozás.

Más, hozzájáruláson alapuló adatkezelési műveletek esetén, írásban az info@creeledtech.hu e-mail címre írt üzenettel kérhető. A kérelem beérkezését követő 2 munkanapon belül az adatokat töröljük. Az adatok kezelését mindaddig végezzük, amíg a felhasználó nem kéri azok törlését.

A hozzájárulás visszavonását megelőző adatkezelés jogszerűnek számít.

5. Az adatok tárolásának időtartama

Név Bekért adatok Tárolási időtartam
Kapcsolatfelvételi űrlap név, email cím törlési kérelemig
Feliratkozás hírlevélre név, email cím leiratkozásig
Facebook oldal név, hozzászólás oldal törléséig, érintett általi oldalkedvelés visszavonásáig, érintett törlési műveletéig
Számlázási cím név, pontos cím törlési kérelemig, de csak abbaj az esetben, ha a jogszabályban előírt (KATA vállálkozás esetén tárgyév + 5 év) időrtartam már lejárt
Szállítási cím név, pontos cím törlési kérelemig
Üzleti partnerek adatai név, e-mail cím, telefonszám üzleti kapcsolat fennálltáig, törlési kérelemig
Weboldalról érkező sütik sütik érvényességi idejéig, ill. amíg a felhasználó nem törli a böngészőjéből azokat
Google Analytics látogatottsági statisztika 26 hónap

6. Biztonsági intézkedések

Az adatkezelők kötelezik magukat, hogy gondoskodnak az Ügyfelek, és Látogatók által átadott személyes adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását

7. Adatfeldolgozók

Az adatfeldolgozó az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki, vagy amely az adatkezelő megbízásából - beleértve a jogszabály rendelkezése alapján történő megbízást is - személyes adatok feldolgozását végzi.

Tárhely és e-mail szolgáltatás:

Név: WebDeb Engine Kft.,
Székhely címe: 4028 Debrecen, Hadházi út 38/A. ép. 4/1.
Telefon: 30/450-9705
Email: hello@webdeb.hu
Hozzáférés a honlap teljes tartalmához, annak adatbázisához, és az info@creeledtech.hu e-mail címhez tartozó levelezéshez.

Számlázás:

Név: Billingo.hu online számlázó
Üzemeltető: Octonull Kft., 1085 Budapest, József körút 74. I. em. 6.
Email: hello@billingo.hu
Hozzáférés a kiállított számlákhoz.

Rendelések kiszállítása:

Név: Magyar Posta Zrt. (MPL futárszolgálat)
Székhely címe: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.
E-mail: customer.service@posta.hu (MPL szolgáltatások)
Telefon: 1/333-7777 (MPL szolgáltatások)
Hozzáférés a szállítási címhez, e-mail címhez, telefonszámhoz.

Könyvelés:

Név: ADÓ-SZERVIZ Bt. (képvislő: Iván Zsuzsanna)
Székhely címe: 4028 Debrecen, Jósika u. 3. II/10.
Hozzáférés a kiállított számlákhoz.

Google Analytics:

Név: Google Inc.
Székhely címe: Mountain View, California, USA
Hozzáférés a honlap látogatóinak anonimizált, személyhez nem köthető IP címéhez.

8. Harmadik országba továbbítás

Egyedüli harmadik ország, amelybe adattovábbítás történik, az Amerikai Egyesült Államok, a Google Inc. által szolgáltatott Google Analytics szolgáltatás révén.

Az USA-val megfelelőségi határozat született 2016. július 12-én (https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/eu-us-privacy-shield_en), amelyet a Google (https://policies.google.com/privacy/frameworks) betart.

9. Az érintett jogai

9.1. Hozzáférés a személyes adatokhoz

A Weboldal látogatói, ügyfelei, partnerei jogosultak visszajelzést kérni arra vonatkozóan, hogy személyes adataik kezelése folyamatban van-e, és ha igen, jogosultak hozzáférést kapni a következő információkhoz:

  • adatkezelés céljai
  • az érintett személyes adatok kategóriái
  • címzettek, akikkel / amelyekkel a személyes adatokat közölték vagy közölni fogják, beleértve a harmadik országbeli címzetteket és a nemzetközi szervezeteket,
  • az adatok tárolásának tervezett időtartama, ha ez nem lehetséges, ezen időtartam meghatározásának szempontjai,
  • az érintett azon joga, hogy kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen

Az adatkezelés tárgyát képező személyes adatok másolatát rendelkezésére bocsátjuk. További másolatokért az adminisztratív költségekért ésszerű mértékű díjat számolhatunk fel. Ha a kérelem elektronikus úton került benyújtásra, az információkat széles körben használt elektronikus formátumban adjuk át.

9.2. Helyesbítéshez való jog

A Weboldal látogatói, ügyfelei, partnerei jogosultak arra, hogy kérésre helyesbítsük a rájuk vonatkozó pontatlan személyes adatokat. Figyelembe véve az adatkezelés célját, kérhető a hiányos személyes adatok kiegészítése. Az adatkezelőknek minden olyan helyesbítésről tájékoztatással kell lenni, akivel a személyes adatot közölték, kivéve, ha ez lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel.

9.3. Törléshez való jog

Indokolatlan késedelem nélkül kötelesek vagyunk törölni a Weboldal ügyfelei, látogatói kérésére, vagy kérés nélkül is a rá vonatkozó személyes adatokat, ha:

  • személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtöttem vagy más módon kezeltem
  • a megbízó/ügyfél/látogató visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja
  • a megbízó/ügyfél/látogató tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre
  • a személyes adatokat jogellenesen kezeltem
  • a személyes adatokat az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell
  • a személyes adatok gyűjtésére információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor

9.4. Az adatkezelés korlátozásához való jog

A Weboldal vásárlója, látogatója jogosult kérni az adatkezelés korlátozását, ha:

  • vitatja a személyes adatok pontosságát, tisztázásig
  • az adatkezelés jogellenes, és az adatok törlése helyett kéri azok felhasználásának korlátozását
  • már nincs szükség a személyes adatokra adatkezelés céljából, de a ügyfél / látogató igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez
  • az ügyfél / látogató tiltakozott a jogos érdekből történő adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival szemben.

Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, a személyes adatokat a tárolás kivételével csak az ügyfél / látogató hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet kezelni.

A korlátozásról minden olyan címzettet tájékoztatni szükséges, akivel a személyes adatot közlésre került, kivéve, ha ez lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel.

9.5. Adathordozáshoz való jog

Az automatizált módon történő adatok kezelése esetén, amennyiben az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás vagy a szerződéses jogalap, a Weboldal vásárlója/látogatója jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa rendelkezésemre bocsátott személyes adatait tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa, amennyiben ez technikailag megvalósítható.

Az adathordozhatósághoz való jog nem érintheti hátrányosan mások jogait és szabadságait.

9.6. Tiltakozás joga

A Weboldal vásárlója / látogatója tiltakozhat a személyes adatai kezelése ellen saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor, amennyiben az adatkezelés jogalapja jogos érdek. Ebben az esetben a személyes adatokat nem kezelhetőek tovább, kivéve, ha bizonyítást nyer, hogy azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek a Weboldal vásárlója / látogatója érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak.

9.7. Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást

A Weboldal és annak adatkezelői nem végzek automatizált döntéshozatalt és profilalkotást

10. Panasz esetén

A személyes adatokat a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeljük. Amennyiben mégis úgy érzi, hogy nem tettünk meg minden tőlünk elvárható intézkedést a személyes adatai védelme érdekében, vagy kérdése van, kérjük írjon nekem az info@creeledtech.hu email címre.

Amennyiben a vállalkozás az adatkezelési elveket megsérti, az érintettek bíróság előtt gyakorolhatják jogérvényesítési lehetőségeiket, polgári per keretében. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik.

A per az érintett lakóhelye szerinti törvényszék előtt is megindítható (a törvényszékek felsorolását és elérhetőségét itt találod).

Továbbá, bármilyen személyes adattal kapcsolatos panasszal, kérdéssel felkereshető a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., email: ugyfelszolgalat@naih.hu, honlap: http://www.naih.hu).

11. Jogszabályok

Az adatkezelések jogalapjának meghatározásakor az alábbi jogszabályok és törvények lettek figyelembe véve:

  • A reklámot is tartalmazó hírlevél küldése csak hozzájárulás alapján lehetséges, ezt az Európai Parlement és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) pontja és a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. tv. 6. § (1) – (3) bekezdése írja elő.
  • A honlapon történő kapcsolatfelvétel, Facebook oldal üzemeltetése, látogatottsági statisztika és konverziómérés, a sütik és az üzleti kapcsolatok és megállapodások kapcsán történő adatkezelések kapcsán a Az Európai Parlement és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) pontja.
  • A számlázással kapcsolatos adatkezelés alapja az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. c) és az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. tv. 78. § (3) bek. (bizonylatok megőrzési határideje) és az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. tv. 169. § e) (számla kötelező elemei).
  • Az 1992. évi LXIII. törvény - a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény.
  • Az 1995. évi CXIX. törvény - a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló törvény.
  • A 2001. évi CVIII. törvény - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló törvény, valamint
  • A 2008. évi XLVIII. törvény - a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló törvény.

Jelen tájékoztató 2018. május 25-én lép hatályba.

« vissza az előző oldalra Kérdéseiddel keresd bátran ügyfélszolgálatunkat!
© 2012-2018 www.creeledtech.hu - Minden jog fenntartva