Mi is az a
cree led?

Nyomonkövetés

Ellenőrizd, hol tart a rendelésed:

Hogyan működik?

Miért pont mi?

 • Nagyon kedvező és
  gyors kiszállítás
 • Lámpáinkra dupla idejű
  garanciát vállalunk
 • Vásárláshoz regisztrálnod
  sem kell
Tovább olvasom »

Kedvezményes szállítás, dupla garancia

Az oldalunkon leadott bármilyen értékű, méretű és súlyú megrendelést egységesen, kedvezményes áron szállítjuk ki. Ezen felül termékeinkre kiterjesztett időtartamú garanciát vállalunk, ami a kötelező jótállásnak legalább a kétszerese.
Kedvezményes szállítás és dupla garancia

Oldalunk fő profilja már az indulástól kezdve a cree ledes elemlámpák forgalmazása volt. A technológia megismerésével rájöttünk, hogy ez a prémium minőségű termékcsoport az ami minden egyes ügyfelünket megillet és 2015 májusától kifejezetten csak cree ledes elemlámpákkal látjuk el vásárlóinkat. Nevünk is ekkor változott creeLEDtech.hu-ra (természetesen a régi lampalaz.com címen is elérhető maradt az oldalunk).

A váltás egyben sok újítást is hozott az oldalra, ilyen a sokkal precízebb, kifejezetten a cree ledes lámpákra szabott szűrési lehetőség, a kedvezményes szállítás és a kiterjesztett garancia.

Kedvezményes kiszállítás

Minden rendelést - legyen szó akár egy darab termék vásárlásáról - kedvezményesen áron szállítunk ki. Ezt úgy tudjuk megvalósítani, hogy a szállítási díj egy részét magunkra vállaljuk, hogy Téged minél kevesebb díj terheljen. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy elektronikus fizetés esetén szállításra egységesen csak 890 Ft-ot, utánvétes esetben pedig mindössze 1.290 Ft-ot számolunk fel, függetlenül a csomag méretétől vagy súlyától, ezzel is könnyítve a vásárlás folyamatát.

Kiterjesztett idejű garancia

A magyar jogszabályok szerint a kötelező jótállás 10.000 forint feletti, tartós műszaki cikkekre kötelezően legalább 1 év. Mivel mi hiszünk a termékeink minőségében, így ebben az esetben kiterjesztett idejű, legalább 2 év, bizonyos prémium termékekre akár 3 év garanciát is biztosítunk. A 10.000 forintos értékhatár alatti termékeinkre is minimum 1 év garanciát biztosítunk.

Egy esetleges meghibásodás esetén a terméket szervizeljük, ha javítása nem megoldható egy teljesen új termékre cseréljük azt. Ha a korábban vásárolt terméket már nem forgalmazzuk, a teljes vételár levásárolható webáruházunkban.

Hasznos volt számodra ez a cikk?

 • Igen
 • Semleges
 • Nem
« vissza az előző oldalra Kérdéseiddel keresd bátran ügyfélszolgálatunkat!
© 2012-2023 www.creeledtech.hu - Minden jog fenntartva