Limitált
hírlevél

Nyomonkövetés

Ellenőrizd, hol tart a rendelésed:

Hogyan működik?

Miért pont mi?

  • Nagyon kedvező és
    gyors kiszállítás
  • Lámpáinkra dupla idejű
    garanciát vállalunk
  • Vásárláshoz regisztrálnod
    sem kell
Tovább olvasom »

Mi történik rendelés feladása után?

Az embert könnyen érheti csalódást egy internetes vásárlás során. Legtöbb esetben ezek az alábbiak szoktak lenni: nem azt kapjuk ami rendeltük, csúszik a kiszállítás, vagy akár maga a termék hibás (pl. a nem megfelelő csomagolás miatt). Pont emiatt szeretnénk röviden bemutatni azt a folyamatot, hogy mi hogyan kezeljük a hozzánk beérkezett megrendeléseket, és milyen óvintézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy a fentebb leírt problémák még véletlenül se fordulhassanak elő.

1. Feldolgozás, ellenőrzés

Miután feladtad a rendelésedet, rendszerünk menti azt és egy automatikus visszaigazoló e-mailt is küld számodra. A rendelésed részletei mellett ebben a levélben található egy egyedi nyomkövetési azonosító is, melynek segítségével láthatod rendelésed aktuális státuszát. A nyomonkövetés működéséről ide kattintva tudsz bővebben olvasni.

A rendelés beérkezéséről mi is kapunk értesítést, melyet manuálisan átnézünk, és ha szükséges akkor javítjuk az esetlegesen előforduló hibákat (például véletlen elgépelést). Ha ebben a lépésben bármi probléma merülne fel (pl. nem azonosítható cím) felkeresünk a rendeléskor megadott e-mail címen vagy telefonszámon. Ha olyan probléma lépne fel ami miatt a rendelés nem teljesíthető a megadott határidőn belül, akkor szintén a megadott elérhetőségeid valamelyikén haladéktalanul tájékoztatunk róla. Viszont arról nyugodt szívvel biztosíthatunk, hogy ez a legritkább esetben fordulhat csak elő, mivel a szállítási időt a rendszer intelligens módon, automatikusan számolja az aktuális raktárkészlet alapján. Ez a készlet folyamatosan naprakész, például egy rendelés leadása esetén a rendszer önműködő módon levonja a megrendelt tételeket a raktárkészletből. A kiszállítás várható ideje mindig feltüntetésre kerül a termék adatlapon, a kosárban és a visszaigazoló e-mailben is.

Szállítási idő a termék adatlapon

2. Tesztelés és csomagolás

Az általad megrendelt terméket (termékeket) egyesével átvizsgáljuk és leteszteljük, hogy még véletlenül se küldjünk gyári hibás terméket számodra. Ráadásul termékeinkre kiterjesztett, dupla időtartamú garanciát vállalunk. Ezután jön a csomagolás, ami minden esetben teljesen új, gondosan leragasztott három rétegű kartondobozba történik. A teljes biztonság érdekében direkt erre a célra fejlesztett, térkitöltő habszivacssal is kibéleljük a dobozokat. Ezáltal tudjuk 100%-ig garantálni, hogy a termék szállítás közben ne sérülhessen meg. Ráadásul az általunk használt habszivacs természetes alapanyagokból készül, így teljesen környezetbarát. Ezen kívül a dobozba tesszük a használati útmutatót és a garancialevelet is.

A rendelésedet tartalmazó dobozt felcímkézzük, hogy még véletlenül se keveredjen össze más rendelésével. Büszkén jelenthetjük ki, hogy több mint 5 év alatt (és több ezer feladott csomag után) még egyetlen csomagot se kevertünk össze. Ezután történik a címirat kiállítása, ami alapján a futárszolgálat a szállítást végzi. Rendelésedről környezetbarát elektronikus számla kerül kiállításra.

3. Csomag feladása

A csomagot ezután átadjuk az Magyar Postai Logisztika (MPL) futárszolgálatnak. Az MPL a következő munkanapon már ki is kézbesíti a csomagot. A feladásról e-mail értesítést is kapsz, benne a postai nyomonkövetési kóddal, aminek a segítségével pontosan láthatod, hogy éppen merre jár a csomagod. Ha a megadott címnél történő kézbesítés valami okból meghiúsulna, akkor az MPL megpróbálja még egyszer a háznál való kézbesítést. Ha ekkor se jönne össze az átvétel, akkor sincs semmi gond, a címhez tartozó körzeti postán a küldemény 5 napig letétbe kerül, így bármikor át tudod venni személyesen.

Ha menet közben bármilyen jellegű probléma lépne fel, bármikor kereshetsz minket bizalommal, mi pedig azonnal orvosoljuk azt.

Hasznos volt számodra ez a cikk?

  • Igen
  • Semleges
  • Nem
« vissza az előző oldalra Kérdéseiddel keresd bátran ügyfélszolgálatunkat!
© 2012-2024 www.creeledtech.hu - Minden jog fenntartva