Limitált
hírlevél

Nyomonkövetés

Ellenőrizd, hol tart a rendelésed:

Hogyan működik?

Miért pont mi?

  • Nagyon kedvező és
    gyors kiszállítás
  • Lámpáinkra dupla idejű
    garanciát vállalunk
  • Vásárláshoz regisztrálnod
    sem kell
Tovább olvasom »

Milyen elemlámpát vásároljak?

Webáruházunkban különböző paraméterekkel rendelkező elemlámpát forgalmazunk, de hogyan tudod Te eldönteni, hogy pontosan melyik típusra van szükséged? Hogy könnyebben eligazodj, összegyűjtöttük azokat a leggyakoribb felhasználási területeket, ahol elemlámpára lehet szükség, és minden területhez ajánlásokat tettünk, hogy még könnyebben megtaláld a számodra megfelelőt.
Lámpatípusok

Túrázás, kempingezés

Szerintünk mindenkinek ismerős az a helyzet amikor túrázni, kempingezni indul, és minden rendben is megy egészen addig amíg be nem sötétedik. Ekkor döbben rá az ember, hogy mindent elhozott, csak éppen elemlámpát felejtett el vásárolni. Készülj fel már most, hogy ne érjen kellemetlenség egy esti sátorverés alkalmával!

A kinti, sokszor mostoha körülmények közötti használat esetén fontos szempontok az ütés és vízállóság, illetve az energiatakarékos funkció.

Otthoni, ház körüli teendők

Gondoljunk csak egy hirtelen jövő áramszünetre, vagy ha valamiért fel kell menni a padlásra. Főleg télen, mikor hamarabb sötétedik kifejezetten hasznos kellék minden háztartásban egy jól működő, megbízható otthoni zseblámpa.

Gépjárművünk ajtajában is érdemes tartani egy lámpát, mert bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe (pl. egy éjszakai meghibásodás), amikor szükségünk lehet rá.

Gépkocsikba érdemes a kisebb méretű, kevés helyet foglaló modellek közül választani.

Járőrözés, éjszakai munkálatok

Cree ledes kézi reflektor

Nagy fényerejű, tölthető pásztázó-reflektor
Termék adatlap megtekintése »

Az éjszakai munkát végző személyeknek alap felszereltségükhöz tartoznak az elemlámpák. Ezen a szakterületen tapasztalható fokozott igénybevétel miatt, kiemelt jelentőségű szempont az ütésállóság biztosítása.

A folyamatos, rendszeres használat miatt, mindenképpen újratölthető, akkumulátoros modellt érdemes beszerezni.

Ahol egyszerre mindkét kézre szükség van (gondoljunk például az éjszakai szerelésre), ott a kényelmesen viselhető fejlámpák ajánlottak.

Éjjeli őröknek, biztonsági személyzetnek pedig a különböző típusú (pl. pásztázó), nagy kapacitással rendelkező reflektorokat javasoljuk.

Rendvédelmi szervezetek

Különböző rendvédelmi és bűnüldözési szervek (rendőrség, határőrség, polgárőrség stb.) munkájához elengedhetetlen kiegészítők a legújabb típusú, nagy fényerővel és több funkcióval ellátott eszközök. Mivel munkájuk során folyamatosan változó, különböző terepadottsággal rendelkező helyszíneken kell dolgozniuk: így megbízható, fókuszálható fényű lámpákra van szükségük. Számukra különösképpen javasoltak a magas minőségű cree ledes termékek.

Hobbi: Vadászat, horgászat

Cree ledes fókuszálható fényű, akkumulátoros fejlámpa

Esőálló, fókuszálható fényű fejlámpa
Termék adatlap megtekintése »

Egy vadásznak, horgásznak nem is kell részletezni, hogy mennyire elengedhetetlen eszköz hobbijuk zökkenőmentes űzéséhez, legalább egy profi elemlámpa, elég csak az éjszakai vagy kora hajnali horgászatra vagy vadászatra gondolni.

Számukra kifejezetten hasznos társak a fejlámpák, ugyanis kapás esetén, illetve a fegyver stabil tartásához mindkét kézre egyidejűleg szükség van. Természetesen forgalmazott termékeink, más jellegű esti hobbi űzéséhez is (pl. éjszaki airsoft) kiválóan alkalmasak.

Ne feledkezzünk meg az elemlámpák folyamatos áramellátásának biztosításáról, érdemes mindig magunknál tartani, jó minőségű tartalék akkumulátort, főleg ha hosszabb kirándulásra indulunk.

Webáruházunkban minden termékre kiterjesztett időtartamú garanciát, és kedvezményes kiszállítást biztosítunk.

Hasznos volt számodra ez a cikk?

  • Igen
  • Semleges
  • Nem
« vissza az előző oldalra Kérdéseiddel keresd bátran ügyfélszolgálatunkat!
© 2012-2024 www.creeledtech.hu - Minden jog fenntartva