Limitált
hírlevél

Nyomonkövetés

Ellenőrizd, hol tart a rendelésed:

Hogyan működik?

Miért pont mi?

 • Nagyon kedvező és
  gyors kiszállítás
 • Lámpáinkra dupla idejű
  garanciát vállalunk
 • Vásárláshoz regisztrálnod
  sem kell
Tovább olvasom »

Milyen lámpát válasszak ajándéknak?

Már megvan az elképzelésed, hogy egy profi lámpával szeretnéd meglepni a számodra kedves személyt, de nem igazán értesz ehhez a területhez? Pontosan milyen típust vegyek neki? - merül fel a kérdés. Ne ijedj meg, ebben a rövidke cikkben gyorsan és egyszerűen útbaigazítunk, hogy a lehető legmegfelelőbb típust sikerüljön kiválasztanod, és a lámpa kibontásakor valódi mosolyt láthass a megajándékozott arcán.

Kézi- vagy fejlámpa? Esetleg reflektor?

Legelőször azt kell eldöntened, hogy milyen kivitelezésű lámpát szeretnél ajándékozni. Ne aggódj, ennek eldöntése nagyon egyszerű. Kétkezes tevékenységhez mindenképpen a fejlámpákat ajánljuk, ugyanis így a munkavégzés során szabadon marad mindkét kéz és a fény is mindig arra irányul, amerre a fejünket fordítjuk. Amennyiben azt szeretnénk, hogy a lámpánk fényét szabadabban és precízebben tudjuk irányítani, úgy a kézilámpa lesz az ideális választás. A reflektorokat főként pásztázásra - pl. éjjeli őröknek - ajánljuk.

Milyen paraméterekkel rendelkezzen?

Itt azokat a tulajdonságokat írjuk le amiket mindenképpen érdemes figyelembe venni, ha egy profi, jól használható, időálló lámpát szeretnénk. Ha az alábbiakban leírt paraméterekkel rendelkezik egy lámpa (legyen az kézi vagy fej), akkor biztosak lehetünk benne, hogy jól választottunk.

1. Nagy fényerő

Ezt szerintünk nem is kell részletezni, ne csak a cipőnk orráig világítson el. Ezen kívül, ha a lámpa rendelkezik több funkcióval - pl. energiatakarékos fényerővel - akkor az egy plusz piros pont.

2. Fókuszálható optika

A kibocsátott fénynyaláb könnyedén állítható, attól függően, hogy mekkora átmérőjű fényre/körre van éppen szükség. Például szerelés közben érdemesebb a fényt kisebb helyre koncentrálni, míg túrázás közben fontos, hogy nagyobb, szélesebb területet belásson az ember a lába előtt.

3. Újratölthető

Sok fejfájástól kíméled meg a megajándékozott személyt, ha olyan lámpát választasz neki, mely könnyedén újratölthető lemerülés esetén.

4. Vízálló/cseppálló

Illesztéseik és tömítéseik precízek, a rendeltetésszerű használaton túl ellenállnak a párás, esős időnek és akár egy vízbe ejtést is kibírnak.

5. Strapabíró

Ez az egy tipikusan olyan jellemző, amely bármilyen felhasználási területen jól jön, mivel bárkivel előfordulhat, hogy véletlen elejti vagy nekiüti valaminek a lámpát. Ha azonban fémből készült, masszív felépítésű lámpát választunk, akkor az jól bírja az ütődéseket, így gond nélkül megállják a helyüket a mindennapi megpróbáltatásokon.

Az általunk forgalmazott cree ledes lámpák nem csak egy-egy jellemzőnek felelnek meg a felsoroltak közül, hanem többnek, sok esetben mind az ötnek. Ha még nem hallottál a cree ledes technológiáról, akkor engedd meg, hogy pár kulcsszóval jellemezzük:

 • hatalmas fényerő
 • modern technológia
 • felső kategória
 • akár 10 éves élettartam

Mi, a fentebb leírt paramétereknek maximálisan eleget tevő cree ledes termékek közül az alábbiakat ajánljuk:

Ha nem találtad meg a megfelelőt, akkor kérjük nézz szét webáruházunk jól átlátható, kategóriákba rendezett termékei között, ahol kényelmesen és gyorsan tudsz böngészni.

Termékeinkre kiterjesztett - dupla - időtartamú garanciát vállalunk. Fizetési lehetőségek közül választhatod az utánvétet vagy az előreutalást. Mindkét esetben optimalizált, kedvezményes díjszabásban részesülsz.

Weboldalunkon a vásárlás folyamata leegyszerűsített, könnyű és gyors, továbbá nincs regisztrációhoz kötve. Rendszerünk hibátlanul működik, szóval ne aggódj az elakadások miatt, de ha bármilyen kérdésed merülne fel, ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésedre!

Hasznos volt számodra ez a cikk?

 • Igen
 • Semleges
 • Nem
« vissza az előző oldalra Kérdéseiddel keresd bátran ügyfélszolgálatunkat!
© 2012-2024 www.creeledtech.hu - Minden jog fenntartva