Limitált
hírlevél

Nyomonkövetés

Ellenőrizd, hol tart a rendelésed:

Hogyan működik?

Miért pont mi?

 • Nagyon kedvező és
  gyors kiszállítás
 • Lámpáinkra dupla idejű
  garanciát vállalunk
 • Vásárláshoz regisztrálnod
  sem kell
Tovább olvasom »

XHP Cree P50 - Fémházas Ledes Zseblámpa Beépített Akkumulátorral

Cikkszám: CKL-204
XHP Cree P50 - Fémházas Ledes Zseblámpa Beépített Akkumulátorral
XHP Cree P50 - Fémházas Ledes Zseblámpa Beépített Akkumulátorral
XHP Cree P50 - Fémházas Ledes Zseblámpa Beépített Akkumulátorral
XHP Cree P50 - Fémházas Ledes Zseblámpa Beépített Akkumulátorral
Összehasonlítom más lámpákkal

Fényerő: 9.200 lux

Átlagos lámpa fénye

Aktuális lámpa fénye

9x erősebb
egy átlag lámpa fényénél!

Jellemzők:

 • Vízálló
 • Több funkciós
 • Tölthető
 • Fókuszálható
 • Ütésálló

Tartozékok:

 • hálózati adapter
 • USB kábel

Kiterjesztett
garancia: 1 év

Bruttó ár: 9.900 Ft
(9.900 Ft + 0% ÁFA)

Szállítási idő

A termék várható szállítási ideje: 1-3 munkanap!

Szállítási költség

 • Elektronikus fizetés esetén a szállítás 1.190 Ft
 • Postai utánvétes fizetés esetén a szállítás 1.490 Ft
 • Termék leírása
 • Technikai adatok
 • Kiegészítő termékek
 • Kérdésed van?

Ez a zseblámpa az egyik legmodernebb, egy 4 cellás XHP típusú Cree leddel van felszerelve. Ennek a lednek nagy előnye, hogy a korrekt fényerő mellett, viszonylag alacsony fogyasztással bír.

A lámpa teste úgynevezett unibody kialakítású, azaz egyetlen fémrúdból lett megmunkálva CNC gép segítségével. Ennek a kialakításnak köszönhetően nincsenek illesztések a lámpatesten, ezáltal nagyon masszív és strapabíró a felépítése.

Egy másik hasznos tulajdonsága ennek a terméknek, hogy az oldalán található 4 darab apró méretű kék színű led, ami az akkumulátor aktuális töltöttségi állapotát jelzi vissza.

Mivel a készülék nem szétszedhető, így az akkumulátora beépített, ami USB-n keresztül tölthető. Ezáltal bármilyen USB portal rendelkező eszközről megoldható a töltés. Ezen felül, mivel a lámpához tartozékként érkezik (az USB kábelen kívül) egy töltő adapter is, így a szabványos 230 V-os elektromos hálózatról is könnyedén tölthetjük azt. A töltő bemenetet gumisapka védi.

Mikrokapcsolós bekapcsoló gombja (ami egyben a funkcióváltásra is szolgál) szintén gumírozott borítással védett. A mikrokapcsoló pontos kapcsolást/funkcióváltást tesz lehetővé.

A lámpa optimális méretű (nem túlságosan kicsi, viszont nem is feleslegesen nagy), összesen 16 cm hosszú, a végén egy szépen megmunkált fém akasztóval. Aki egy általános felhasználásra keres lámpát, annak ez egy tökéletes választás lehet. Szerintünk ez az egyik legjobb ár/értékkel kapható termékünk ebben a kategóriában.

Fényerő és optika

A lámpában szolgálatot teljesítő XHP (eXtreme High Power) Cree led a méretéhez képest a legnagyobb fénysűrűséget, megbízhatóságot és optikai vezérelhetőséget nyújtja. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az XHP ledet vezérlő áramkör felépítése jelentősen egyszerűbb (a hagyományos ledes társaihoz képest), ami így sokkal megbízhatóbb működést tesz lehetővé. Ráadásul kevésbé melegednek a Q5 és T6 társaihoz képest.

Fénye fókuszálható, vagyis a led és a lencse közti távolság állítható, ezáltal könnyedén skálázható a kibocsátott fénynyaláb átmérője. Ez azért különösen hasznos, mivel így igény szerint tetszőlegesen skálázhatjuk lámpánk fényét: a koncentráltan egy pontra való világítástól, a nagyobb területet lefedő szórt fényig.

Ennél a típusnál a fókusztávolságot az optika kihúzásával / betolásával fokozatosan, gyorsan és egyszerűen szabályozhatunk.

A lámpa felépítése

Erős fém lámpateste CNC géppel került kialakításra, így ellenáll a külső behatásoknak, a nagyobb ütődéseket is könnyedén elnyeli. Masszív felépítése és gumi tömítései miatt nemcsak eső és pára, de egyben por és ütésálló.

A gyártásnál használt professzionális ragasztási és hegesztési technikákat alkalmaztak, így a lámpa, és az összeszerelés minősége sem hagy kívánnivalót maga után. Az illesztések precíz kialakításúak, azok nem lötyögnek, a tömítések is kiválóan tartanak.

Rozsdamentes fém optikája elsőosztályúan védi a beépített ledet és a lámpa lencséjét, megkímélve őket az ütésektől és egyéb környezeti behatásoktól.

Áramellátás

A termék beépített Li-ion akkumulátorral rendelkezik, így azonnal a töltőre csatlakoztatható. Lámpánk ezáltal sokkal kényelmesebben használható: ha lemerül, elég csak azt a töltőre dugni. Az ár természetesen tartalmazza a lámpához tartozó hálózati töltőt is, amely a töltést visszajelző leddel is el van látva. A lámpán lévő töltő bemenetet és a bekapcsoló gombot egyaránt gumitömítés védi. Az akkumulátor gyorsan, (típustól függően) 3-4 óra alatt teljesen feltölthető.

Több funkciós, melyek között a bekapcsoló gombbal válthatunk:

 • erős fény
 • normál fény
 • gyors villogás

Amennyiben nincs a maximális fényerőre szükség, érdemes a normál (energiatakarékos) üzemmódra váltani, ezzel is növelve a lámpa üzemidejét.

Garancia

A magyar jogszabályok szerint a kötelező jótállás 10.000 forint alatti, tartós műszaki cikkekre kötelezően legalább 6 hónap. Mivel mi hiszünk a termékeink minőségében, erre a lámpára kiterjesztett időtartamú a kötelező garancia dupláját 12 hónap jótállást vállalunk.

Esetleges meghibásodás esetén a terméket szervizeljük, ha javítása nem megoldható egy teljesen új termékre cseréljük azt. Ha a korábban vásárolt terméket már nem forgalmazzuk, a teljes vételárat visszatérítjük.

A cree led előnyei

 • hatalmas fényerő
 • koncentrált, jégfehér fény
 • nagy hatótávolság
 • stabil működés
 • hosszú élettartam
Fényforrás:4 cellás XHP típusú Cree led
Maximális fényerő:9200 lux
Minimális hatótávolág:100 méter
Áramellátás:Beépített akkumulátor
Üzemidő normál fényerőnél:3 óra
Tömítések:Gumi
Anyaga:fém
Méret:160 x 28 mm
Fejátmérő:37 mm
Súly (beépített akkumulátorral):145 gramm
Fókuszálható:igen
Ha bármilyen kérdesed, megjegyzésed lenne ezzel a termékkel kapcsolatban üzenj nekünk bátran az alábbi űrlap kitöltésével:
« vissza az előző oldalra Kérdéseiddel keresd bátran ügyfélszolgálatunkat!
© 2012-2024 www.creeledtech.hu - Minden jog fenntartva