Limitált
hírlevél

Nyomonkövetés

Ellenőrizd, hol tart a rendelésed:

Hogyan működik?

Miért pont mi?

  • Nagyon kedvező és
    gyors kiszállítás
  • Lámpáinkra dupla idejű
    garanciát vállalunk
  • Vásárláshoz regisztrálnod
    sem kell
Tovább olvasom »

A nyomonkövetés működése

Mikor érkezik meg a csomagom? Ez az a kérdés, ami mindenkit a leginkább foglalkoztat mikor online rendel. Erre szeretnénk választ adni az oldunkba épített csomag nyomonkövetés funkcióval. Használata rendkívül egyszerű: rendelés leadása esetén rendszerünk generál egy egyedi azonosító linket ami a rendelést visszaigazoló e-mailben kerül kiküldésre. Erre kattintva (vagy pedig a kódot a nyomonkövetési mezőbe beírva) azonnal láthatod rendelésed aktuális státuszát, melyek az alábbiak lehetnek:

1A rendelést
rögzítettük

A webáruházunkban leadott megrendelés rendszerünkben tárolásra került, és az erről szóló visszaigazoló levelet elküldjük a rendeléskor megadott e-mail címre. Ezzel a levéllel semmi teendőd nincs, ez neked egy visszaigazolás, hogy a rendelésed biztosan beérkezett hozzánk.

2A rendelést
feldolgoztuk

A biztonság kedvéért személyesen is ellenőrizzük a rendelés helyességét. Ha részünkről bármiféle kérdés vagy esetleges probléma merülne fel, akkor arról külön tájékoztatást küldünk.

3A rendelést
összeállítottuk

A rendelt termékeket még egyszer átnézzük és teszteljük. Eztuán a csomagodat összeállítjuk, a számlát és garancia levelet mellékeljük hozzá. Ebben a lépésben a várható feladási dátumot is közöljük.

4A rendelést
feladtuk

Az MPL futárszolgálatnak a csomagot átadtuk. Erről e-mail értesítést is fogsz kapni a Magyar Postától!

5A rendelés
megérkezett

A feladási dátum alapján, rendelésednek meg kellett érkeznie hozzád. Ha ez mégsem történt volna meg, vagy bármi más jellegű probléma lépett volna fel, kérlek haladéktalanul jelezd felénk!

« vissza az előző oldalra Kérdéseiddel keresd bátran ügyfélszolgálatunkat!
© 2012-2024 www.creeledtech.hu - Minden jog fenntartva